Home / archiefcentraal / opnieuw onzekerheid over n35

opnieuw onzekerheid over n35

“Aan het ge-jojo rond de N35 is geen touw meer vast te knopen”, vindt Van Hijum. “Het kabinet blijft maar keuzes doorschuiven, terwijl we nu moeten doorpakken. De werkgelegenheid in de bouw heeft juist nu een stevige impuls nodig”. Ook de bezuinigingen op de N50, de N23 en de N18 gaan nu zeker door. De Kamer steunde wel een motie waarin 5 miljoen euro wordt uitgetrokken voor verbetering van de verkeersveiligheid tussen Wijthmen en Nijverdal.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.