Home / archiefcentraal / opnames nickelodeon in raalte

opnames nickelodeon in raalte

Aan de Overkampsweg 12a vinden op 19 april opnames plaats van Nick Battle van televisiezender Nickelodeon. Het is een bekend programma voor de jeugd dat wekelijks wordt uitgezonden op zondag om 9.00 uur en herhalingen om 16.30 uur.

De presentatie ligt in handen van Patrick Martens, Iris Hesseling en Loek Beernink. In het programma nemen vijf kinderen het op tegen één bekende Nederlander en strijden voor een goed doel en leuke prijzen.

Wensen van kinderen tussen de acht en elf jaar worden werkelijkheid, zo ook deze keer van een meisje dat graag een politie achtervolging waarbij de auto in een slip komt te zitten als wens heeft opgegeven. De politie zorgt dat deze wens uit komt en Chuck Borden, stuntman en eigenaar van Stuntcamp Raalte neemt een klein deel voor zijn rekening.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.