opgeven brommeroldtimer toertocht in middel

Iedereen in het bezit van een oude brommer of oldtimer trekker kan zich opgeven voor de toer op zondag 26 mei in Middel vanaf het feestterrein in Middel.Het is feest in Middel in het weekend van 25 en 26 mei. Er is een vol programma voor ieder wat wils, niet alleen voor de inwoners van Middel maar iedereen die houdt van een gezellig weekend.

Je kunt je op 26 mei melden met een oude brommer, zoals een Kreidler of Zundap. Aanmelden kan tussen 10.00 uur en 11.00 uur en vervolgens wordt de tocht langs de mooiste plekjes van Salland gereden. Onderweg krijg je een verzorgde lunch. De kosten bestaan uit een vrije gift.

De oldtimer trekker tocht start ook op 26 mei om 10.00 met koffie uur. De tocht start om 11.00 uur. Opgave kan bij Rob Schotman via famrschotman@home.nl of telefonisch via 06-16408009. Kosten voor de trekkertocht zijn 10 euro en 5 euro voor de bijrijder. Dit is inclusief lunch, uitgestippelde tocht en een consumptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.