opening stuntcamp raalte met ben saunders

Het Hollywood van het Oosten, zo wordt Stuntcamp Raalte al genoemd. Op 6 april om 13.00 uur opent de Amerikaanse stuntman Chuck Borden zijn Stuntcamp, gevolgd door een Open Dag. Bij de opening zijn diverse BN-ers, zoals Ben Saunders, Tygo Gernandt en Erwin Nijhof, aanwezig.

Na de spectaculaire opening, waarbij in ieder geval Ben Saunders betrokken is, zullen de BN-ers diverse stunts uitvoeren in Stuntcamp. Bezoekers kunnen verder genieten van stuntdemonstraties en een hapje en een drankje. De coverband ‘Fresh’ uit Raalte en dansgroep ‘ The Pitch Up demo crew’ uit Nijverdal zorgen voor een Amerikaanse sfeer. Natuurlijk ontbreekt de rodeostier niet in deze setting, zowel kinderen als volwassenen kunnen tegen een kleine vergoeding kijken hoe lang zij hierop kunnen blijven zitten. De open dag is van 13.00 tot 18.00 uur, aan Overkampsweg 12a in Raalte. De toegang is gratis.

Met de opening van Stuntcamp komt een lang gekoesterde droom van de doorgewinterde Amerikaanse stuntman uit. Hij werkte met sterren zoals Arnold Schwarzenegger, Dustin Hoffman en Val Kilmer en deed stunts in meer dan 300 films, series en videoclips, zoals Independence Day, Eraser, Scream, Columbus Day, Castle, Star Trek, Nash Bridges en Pink. In Nederland heeft hij onder andere meegewerkt aan New Kids, Anouk, Ben Saunders en Dokter Tinus.

“Stunts doen geeft een enorme kick”, geeft Chuck aan. “Dat laat ik anderen graag ook ervaren. Natuurlijk wel onder gecontroleerde omstandigheden. In Stuntcamp beleven bezoekers, zowel kinderen als volwassenen, hoe het is om stuntman- of vrouw te zijn. Door brandende ramen springen, als Superman vliegen of knokken in een Wild West Saloon gevecht. Hier kan het.”

Mede-eigenaar Karin Borden-Derks, de vrouw van Chuck, vult aan. “Alle stunts worden uitgevoerd onder professionele begeleiding van Chuck en zijn team. We merken dat dat mensen aanspreekt. Zo hebben we de eerste reserveringen voor een bedrijfsuitje en een schoolreisje al binnen. Een dagje Stuntcamp zorgt voor een onvergetelijke ervaring.”

Meer informatie: staging2.stuntcamp.nl of tel. (0572) 85 39 44.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.