ook zonder bieb hoop voor dorpshuis heino

Gastouderbureau 4Kids koopt de eerste verdieping van het Rabobank-gebouw. Dat brengt een extra voordeel voor de Stichting Dorpshuis Heino met zich mee: er ontstaan voor dat deel van het gebouw geen exploitatiekosten.

Carinova Thuishulp wordt een vaste huurder van één van ruimten in het dorpshuis. Hierdoor lijkt ook wat hen betreft een vaste inkomstenbron gevonden. Wethouder Wagenmans roemt het plan: “Het is nog beter dan de vorige.”

De enige hindernis die nu nog genomen moet worden door de stichting, is het vinden van een beheerder voor de horeca. In eerste instantie werd gezocht naar een professionele beheerpartij. Die werd niet gevonden, waardoor de stichting nu zelf een beheerder van de horeca gaat aanstellen.

Als alles meezit kan dorpshuis Heino dit najaar al open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.