ommetjes rond marienheem geopend

Burgemeester Zoon van Raalte onthulde vrijdagmiddag het informatiebord van de 4 wandelroutes rondom Marienheem. Dit bord staat tussen ’t Asspel en De Kruidentuin. Hierna werd een verkort rondje gewandeld. Nabij de Hellendoornseweg werd nog een laatste naambordje geplaatst door Water Groot Salland.

De naambordjes zijn gemaakt door Herman Heetkamp. Verder op de route bij een hekwerk, werd nog een lintje doorgeknipt door een medewerker van Landschap Overijssel. Laatste handeling was het plakken van de laatste stickers op het wandelpaaltje nabij de tunnel.

Het Ommetje Marienheem is een initiatief van Plaatselijk Belang Marienheem. Medewerking is verleend door de locale ommetjeswerkgroep, Recreatiegemeenschap Salland, Waterschap Groot Salland, Provincie Overijssel , Gemeente Raalte en de grondeigenaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.