Home / archiefcentraal / ommen en hardenberg krijgen klantenpanel

ommen en hardenberg krijgen klantenpanel

De gemeenten vinden het belangrijk om de mening van Ommenaren en Hardenbergers te weten bij de voorbereiding en uitvoering van beleid. Inwoners vanaf 16 jaar en bedrijven/instellingen die ingeschreven staan in de gemeenten Ommen of Hardenberg kunnen deelnemen aan het klantenpanel en hun mening kenbaar maken.

Onderzoek

Leden van het panel ontvangen een aantal keer per jaar een digitale vragenlijst. Deze kunnen via smartphone of computer worden ingevuld. De vragenlijst kan een korte vraag bevatten of een iets uitgebreidere vragenlijst. De vragenlijsten kunnen gaan over diverse onderwerpen. Te denken valt aan vragen over dienstverlening, cultuur, veiligheid, woningbouw, promotie, ontspanning, duurzaamheid, verkeer en bedrijvigheid. De antwoorden van de vragenlijsten worden anoniem verwerkt. De uitkomsten worden meegenomen in de adviezen die over het onderwerp worden gemaakt.

Aanmelden

Inwoners kunnen zich aanmelden voor het klantenpanel via www.hardenberg.nl/klantenpanel of www.ommen.nl/klantenpanel. De resultaten van de onderzoeken zijn terug te vinden op de websites van de gemeenten.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.