ommen en hardenberg krijgen klantenpanel

De gemeenten vinden het belangrijk om de mening van Ommenaren en Hardenbergers te weten bij de voorbereiding en uitvoering van beleid. Inwoners vanaf 16 jaar en bedrijven/instellingen die ingeschreven staan in de gemeenten Ommen of Hardenberg kunnen deelnemen aan het klantenpanel en hun mening kenbaar maken.

Onderzoek

Leden van het panel ontvangen een aantal keer per jaar een digitale vragenlijst. Deze kunnen via smartphone of computer worden ingevuld. De vragenlijst kan een korte vraag bevatten of een iets uitgebreidere vragenlijst. De vragenlijsten kunnen gaan over diverse onderwerpen. Te denken valt aan vragen over dienstverlening, cultuur, veiligheid, woningbouw, promotie, ontspanning, duurzaamheid, verkeer en bedrijvigheid. De antwoorden van de vragenlijsten worden anoniem verwerkt. De uitkomsten worden meegenomen in de adviezen die over het onderwerp worden gemaakt.

Aanmelden

Inwoners kunnen zich aanmelden voor het klantenpanel via staging2.hardenberg.nl/klantenpanel of staging2.ommen.nl/klantenpanel. De resultaten van de onderzoeken zijn terug te vinden op de websites van de gemeenten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.