obs elshof wint schoolvoetbaltoernooi

OBS Elshof wint de finale van het schoolvoetbaltoernooi in Wijhe. Dit jaar deden er op 3 april twee teams van de school mee in de recreantenpoule. Elshof 2 zat in poule A. Zij speelden tegen St. Jozef 2, Bongerd 3, Tellegen 1 en Matzer 3. Zij wonnen al hun wedstrijden (1-0, 3-0, 3-0 en 2-0). Elshof mocht hierdoor de finale spelen en won deze met 8-1.

De trouwe supporters waren in grote getale aanwezig om de teams aan te moedigen. Elshof 1 was ingedeeld in poule B. Hun tegenstanders waren: Bongerd 2, Matzer 2 en St. Jozef 3. Alle wedstrijden werden beëindigd met en gelijk spel (1-1, 0-0 en 1-1).

Vanaf de voorjaarsvakantie werd er elke zondagmorgen van 11.00 uur tot 12.00 uur getraind door de jongens en meisjes van groep zes, zeven en acht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.