Home / archiefcentraal / nieuwe verkeerslichten op n35 bij heino

nieuwe verkeerslichten op n35 bij heino

Op de N35 bij Heino komen volgend jaar nieuwe verkeerslichten. Los van het feit dat de huidige installaties qua leeftijd aan vervanging toe zijn, moet de moderne techniek in de nieuwe verkeerslichten er voor zorgen dat de doorstroming van het verkeer op de twee kruisingen van de N35 met de Berkendijk en met de Blankenvoortsweg verbeterd wordt.

Hoeveel de nieuwe verkeerslichten kosten, is bij de gemeente Raalte nog niet helemaal bekend. Wel is bekend dat de gemeente 365.000 euro bijdraagt. De rest van de kosten komt voor rekening van Rijkswaterstaat.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.