nieuwe single van rockband bokkers

De Nederlandse rockband Bökkers heeft op 2 april haar nieuwe single Morattamottamotta uitgebracht. Op 9 mei (Hemelvaartsdag) presenteert de band haar gelijknamige album op Dauwpop in Hellendoorn. De onvervalste rock-’n-roll in de traditie van bands als The Hives, Queens Of The Stone Age, ZZ Top en AC/DC slaat in als een bom.

Bökkers bestaat uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert. De band kent twee gedaantes: eentje als eigenzinnige Normaal-coverband en eentje als band met eigen nummers. Tijdens optredens vervagen soms de grenzen, maar dat maakt het feestje alleen maar groter.

Meer informatie over de band vind je op staging2.bokkersdutnormaal.nl en http://staging2.goomahmusic.nl/pages/home.php (kies rechtsboven bij bands Bökkers). De videoclip van de single vind je hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.