natuur fair zoekt extra standhouders

De Salland Natuur Fair heeft extra plek voor standhouders. Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen voor komende editie heeft het bestuur besloten extra ruimte te creëren voor standhouders. Bedrijven, organisaties en verenigingen die in de natuur actief zijn of een raakvlak hebben met de natuur en het platteland kunnen zich door middel van een stand presenteren.

Op 8 september vindt de vijftiende editie van de Salland Natuur Fair plaats.. Door de plek, het landgoed Groot Zwaaftink in Heeten, de leuke en leerzame demonstraties, de vele deelnemers met hun mooie stands en de tal van kinderactiviteiten, is de fair een gemoedelijk familie-evenement waar naar uitgekeken wordt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick Wijnberg (0629488564) of Cisca Legters (0648257547) via sallandnatuurfair@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.