Home / archiefcentraal / muzikale reis met orkest ons genoegen

muzikale reis met orkest ons genoegen

Sporthal Hoogerheyne in Heino stond zaterdag 13 april even niet in het teken van sport, maar was omgebouwd tot een ware muzikale arena. Muziekvereniging Ons Genoegen organiseerde het concert Mix & Match Salland. Maar liefst 550 mensen genoten die avond van het door de muziekvereniging georganiseerde concert. Dat concert beperkte zich niet alleen tot een optreden van het orkest van Ons Genoegen.

Speciaal voor het concert was de muziekvereniging gestart met een indrukwekkend projectkoor Mix & Match Salland 2013 onder leiding van dirigente Juliette Dumoré. Dumoré wisselde als dirigent de baton af met Jan Jager, de dirigent van het orkest van Ons Genoegen.

Er waren ook twee solisten die tijdens de avond acte de préséance gaven, te weten Jasmijn Utermark en Davin Mosterd. Utermark zong tijdens Mix & Match Salland diverse nummers, waaronder Zeg me dat het niet zo is van Frank Boeijen. Daarnaast trad ze op met haar dansgroep.

Davin Mosterd bracht een aantal muziekstukken op de piano ten gehore Mosterd won de eerste editie van Salland Got Talent afgelopen jaar met een zelfgeschreven compositie. Al laatste muzikale troef had Ons Genoegen een combo van piano (Victor Weigand), bas (Jack Kroes) en drums (Michel Schreuder) in handen, welke mening nummer begeleidde.

De avond was een muzikale reis langs de meest uiteenlopende nummers. Van het Indiana Jones-thema tot een Doe Maar-medley. En van Hey Jude brachten de muzikanten het publiek naar Eurphoria van Loreen.

Op de website www.nuheino.nl kun je een video van het concert bekijken.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.