misha saneringskosten moeten openbaar

Gemeenteraadslid Ben Misha vindt dat de saneringskosten van het perceel aan de Heesweg 44/44a in Raalte gewoon openbaar kunnen worden. “In eerste instantie was ik tegen, want het onderzoek liep nog en de onderhandelingen waren nog gaande. Nu alle cijfers vaststaan en de onderhandelingen tussen gemeente en Haarman stuk zijn gelopen, kunnen de bedragen openbaar worden.”

Het raadslid van 1 voor Allen vraagt zich hardop af waarom de bevolking geen recht heeft om de hoogte van het saneringsbedrag te weten. “Alles is klaar, dat bedrag wordt toch niet meer anders. Waarom kan het nu niet naar buiten? Ik steun Hans de Kort, de SP en Egbert den Daas. De rechter gaat immers bepalen wie het

bedrag moet gaan betalen, dat bedrag verandert nu echt niet meer.”

De gemeente Raalte houdt, volgens eigen zeggen, de saneringskosten onder de pet om de financiële positie van de gemeente niet te schaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.