minister budget n35 niet ter discussie

“De afgelopen dagen is in de media de indruk gewekt dat dit budget ongewis was geworden vanwege het bereikte Sociaal Akkoord. Dit akkoord heeft echter géén betrekking op de N35-maatregelen bij Heino, Raalte en Mariënheem. De motie Elias/Kuiken wordt aanstaande dinsdag ongewijzigd in stemming gebracht en kan op een meerderheid van de Tweede Kamer rekenen. De motie wordt dinsdag ingediend door VVD en PvdA en mogelijk ook door een aantal oppositie-partijen”, vertelt Nijboer.

“De reden dat deze 5 miljoen (die door de Provincie met 10 miljoen wordt aangevuld, conform toezegging gedeputeerde Gert Jan Kok) buiten de discussie rond Sociaal Akkoord blijft, is dat deze ten laste komt van het budget Meer Veilig-3. Het maakt dus geen onderdeel uit van het Sociaal Akkoord. Als VVD-Raalte zijn we daar uiteraard zeer content mee: geld dat eerst naar papier/planstudie ging, is nu beschikbaar voor concrete stappen. Onze inspanningen hebben effect gehad, met dank aan Ton Elias, Han ten Broeke, Malik Azmani en gedeputeerde Gert-Jan Kok.”

Maandagavond houdt de VVD een Politiek Café over de knelpunten N35/N348. Voor meer info hierover zie de website van de VVD Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.