Home / archiefcentraal / minder publiek dan voorheen op rommelmarkt olst

minder publiek dan voorheen op rommelmarkt olst

Ondanks dat de organisatie BOD (stichting Behoud Olster Dorpskerk) in Olst pech heeft gehad met de opbouw van de grote tent die instortte tijdens hevige wind, is alles toch wel goed verlopen. Er kon weer rustig opgebouwd worden voor de zaterdag. Toch stond er stond minder publiek dan andere jaren bij de ingang van de rommelmarkt op het Kerkplein.

Nadat de kerktoren half tien sloeg, renden de mensen naar hun spullen die men wilde kopen, dat was voor de heren het tuin gereedschap waar flink in gerommeld werd. Ook werd er een veiling gehouden in de dorpskerk.

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.