mevrouw jansman uit heino wint fotoactie

Mevrouw Jansman uit Heino is de gelukkige winnares van de fotoactie met thema “Koud kunstje”. Zij heeft met haar ingezonden foto van een bevroren sloot met daarin een blaadje vastgevroren, de prijs gewonnen. De prijs is beschikbaar gesteld door De Fotograaf Raalte: een gratis fotoshoot in de studio van De Fotograaf met een gratis vergroting.

Mevrouw Jansman is sinds een paar jaar fanatiek natuurfotografe. Regelmatig gaat ze er op de fiets op uit om mooie plekjes te vinden. Zij fotografeert met een Nikon D90 en een macrolens van 50 mm en een zoomlens van 18-200 mm. Door een fotocursus is ze erg enthousiast geworden en zelf lid van fotoclub Heino.

Behalve natuur fotografeert mevrouw Jansman ook graag paardenconcoursen en haar kleinkinderen. Voor het thema “Koud Kunstje” had ze twee foto’s ingezonden waarvan er dus één heeft gewonnen. Iedereen mag natuurlijk meerdere foto’s inzenden. Het nieuwe thema is: “Nieuw Leven”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.