meiden van salvora 52 kampioen

De meiden van Salvora 5.2 zijn zaterdag 20 april kampioen geworden. Nog één set hadden ze nodig om zich kampioen van de poule te mogen noemen. Het team moest al vroeg op weg naar de sporthal in Wijhe. Een aantal speelsters waren al voor 7.00 uur opgestaan. Nadat ze vrijdagavond een oefenpotje tegen 5.1 hadden gewonnen waren ze helemaal in de stemming.

Als een echte kampioen begon het team aan de wedstrijd, hard werken en fanatiek spelen. Ze konden hun eigen spel spelen, waardoor ze op eigen kracht de beste waren en gelijk de eerste set wonnen. Hiermee was het team al kampioen. Het team was zo fanatiek dat er geen tijd was voor een feestje, er moesten namelijk nog drie sets gespeeld worden. Het team ging natuurlijk vol voor de winst. Er werd één set gelijk gespeeld en de andere twee werden gewonnen.

Na de wedstrijd ging het team terug naar Raalte waar diverse cadeautjes en feestpatat te wachten stond, zodat het feest echt losbarstte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.