maurice endeman onze eerste tweetkonte

Vanaf vandaag kun je de tweets van Maurice volgen op onze home-pagina van de site, middelste kolom, even naar beneden scrollen.

Maurice en twitteren, dat was nog niet zo’n twee-eenheid. Maar dat gaat veranderen. Maurice zelf over waarom hij nog niet twitterde en waar hij het deze maand vooral over gaat hebben:

Twitter is aan mij niet zo besteed: zeker erken ik de (meer)waarde van social media maar om nu met het volledig ondermaanse je dagelijkse beslommeringen te delen gaat mij wat ver. Desondanks tweet ik regelmatig en houd ik alles netjes bij: niet op persoonlijke noot maar via onder meer @pedropicopop @wakraalte en @pop_punt

Desondanks werd ik gevraagd om als eerste @tweetkonte van Salland een maand lang mijn twitter-account bij te houden. Een bijzondere taak en ook een bijzondere keuze van de jury: ik heb immers nog nooit een tweet verzonden, ik heb geen volgers en het twitter-jargon (tweeps, hashtag, twoosh) spreek ik ook niet.

Toch heb ik ‘ja’ gezegd om deze exclusieve taak te vervullen. De Mei-maand is voor mij altijd een drukke, met een aantal leuke festivals (Bevrijdingsfestival, Fusion of Dance, Ribs & Blues, Dauwpop, Randrock, Jannarok) in de agenda en voorbereidingen voor onder meer Pedro Pico Pop, Stone Rock, Geuzenpop en de Week van de Amateurkunst in het verschiet. Voldoende om over te twitteren, te delen, te re-tweeten en allicht leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen voor mijn (nieuwe) volgers?

Vrijdagavond heb ik mijn eerste tweet verzonden, de bedoeling is dat er de komende maand velen gaan volgen. Ik ben benieuwd. Spannend.

En bij deze maak ik direct van de mogelijkheid gebruik: Ik ben op zoek naar volgers @maurice_endeman of #twexit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.