mario riesebeek wint klokloze loop

Mario Riesebeek heeft het Sallands kampioenschap klokloze loop gewonnen. Deelnemers moesten vooraf hun geschatte eindtijd doorgeven en deze zo dicht mogelijk benaderen. Horloges en mobieltjes moesten dan ook vooraf worden ingeleverd. Het ging dus om het lopen op gevoel. Mario Riesebeek bleek uiteindelijk twee seconden onder zijn geschatte tijd te eindigen.

Het jaarlijkse Sallands kampioenschap klokloze loop vond plaats in het weekend van 20 en 21 april rond het sportpark van Ramele. De lopers konden dit jaar kiezen uit twee afstanden namelijk de 4,45 kilometer of de 9,2 kilometer.

De tweede plaats werd veroverd door Ellen van Assem en een gedeelde derde plaats voor de Mariejan Wesseldijk en Ingrid Arentsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.