margriet sjoerdsma in klein koninkrijk

Sjoerdsma heeft een in jazz geschoolde stem. Ze heeft een eigen geluid waarin ze stijlen als country, pop en jazz combineert. Door het blad Elle werd ze in 2009 gekroond tot meest veelbelovende zangeres.

De teksten en melodieën van de laatste cd van de Rotterdamse, Drawing Circles, brengen rust in het hoofd na een lange werkdag. Margriet zingt en speelt piano, Arie Storm is haar gitarist tijdens het optreden. Het optreden begint om 20:30 uur. Entree is vijftien euro. Reserveren kan via info@kleinkoninkrijk of 0570-560670. Meer informatie kun je vinden op staging2.kleinkoninkrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.