maatman liefst mooi winnen

Rohda Raalte speelt vanavond een bekerduel tegen DFS Opheusden. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om zeker te zijn van het behalen van de doelstelling: het plaatsen voor de KNVB-beker.

Enkele spelers zullen rust krijgen van Rohda Raalte-trainer Kick Maatman tijdens deze avond. ‘‘Noodgedwongen’’, zegt hij. ‘‘Er zijn jongens, die hebben donderdag en zondag al gespeeld. Die hebben even rust nodig.’’

Over de wedstrijd van vanavond is Maatman kort maar krachtig. Er moet gewoon gewonnen worden. ‘‘Het liefst mooi en anders maar gewoon winnen.’’ Maatman is overigens niet bang dat het missen van spelers tot gevolg heeft dat er een minder goed team op het valt zal staan.

‘‘De selectie is topfit. We hebben genoeg kwaliteit’’, stelt de coach. Over de tegenstander tot slot, die eerder ook al Juliana wist uit te schakelen: ‘‘Ze staan helemaal bovenaan in hun klasse. Het is een team dat top zou zijn in de eerste klasse. Het is een team met veel mogelijkheden, dat zie je nu al.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.