maatman het wordt loodzwaar vanavond

‘‘Zondag was het niet goed. We moeten proberen om het anders te doen’’, realiseert Maatman zich ten volste. ‘‘Kijk, alle trainers spreken natuurlijk over de volgende vijf finales. Maar je moet eerst maar eens de eerste zien te winnen, dan wordt de volgende pas weer interessant.’’

Hij vindt de eerstvolgende finale een zware. ‘‘OJC ROSMALEN is zeer goed voetballende ploeg. Ze hebben eerder in het seizoen veel blessures gehad. Toen ze na de winterstop weer compleet waren, zag je dat het weer goed ging draaien daar.’’

De trainer heeft de afgelopen weken gemerkt dat heel veel mensen het opvallend vinden dat Rohda een paar keer in korte tijd verliest. Maar dit is pas de derde nederlaag van het seizoen. We willen de goede resultaten dit seizoen graag voortzetten, maar dat gaat niet vanzelfsprekend.‘‘

Of dat vanavond zal gebeuren moeten we nog even afwachten, maar Maatman weet wat zijn mannen vanavond te wachten staat. ‘‘Het wordt een lood, maar dan ook loodzware avond.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.