maatman blijven uitgaan van eigen kracht

Rohda moet de laatste drie wedstrijden nu winnen. ‘‘Als je nog ergens recht op wil hebben, moet je drie keer winnen. En dan ben je nog afhankelijk van anderen’’, aldus Kick Maatman. ‘‘Met dat winnen moet je dan zondag beginnen.’’

Een belangrijke wedstrijd is het dus zeker weer. Tegenstander is het Gelderse V.V. de Bataven, dat op de vijfde plek staat. Allerminst een eenvoudige pot, weet ook Maatman. ‘‘Het is een goed voetballende ploeg. Ze maakten de vorige keer een zeer sterke indruk.’’

Het strijdplan tegen deze Gelderse ploeg? ‘‘We blijven ondanks alles uitgaan van eigen kracht. We hebben een paar pijnlijke nederlagen achter de rug, maar voetballend doen we het niet zo gek. We hopen zondag het tij te kunnen keren.’’

Maatman is vastberaden het seizoen goed af te sluiten. ‘‘We willen ons distantiëren van de nederlagen en we doen nog volop mee om de periode. We willen zo hoog mogelijk eindigen. We draaien een geweldig seizoen en dat willen we goed afsluiten.’’

En daarvoor moet dus zondag absoluut gewonnen worden. ‘‘We gaan er alles aan doen. Tegen Bataven wordt het heel moeilijk, ze verliezen thuis bijna nooit. Deze pot moeten we winnend afsluiten om nog in leven te zijn.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.