maatman be quick 1887 is altijd moeilijk

Be Quick moet volgende week nog tegen koploper MSC. MSC moet overigens daarna nog tegen Alcides, de lastige ploeg uit Meppel en tevens nummer vier, waar Rohda afgelopen week met 3-0 van verloor. Boven in de Hoofdklasse C is dus nog niets beslist en blijft het heel spannend.

Een competitie die tot de laatste speelronde onbeslist blijft? ‘‘Dat zou goed kunnen. De toppers moeten allemaal nog tegen elkaar. Het wordt pas op het einde echt beslist.’’ Het duel tegen Be Quick ziet de voor de Rinus Michels Award genomineerde trainer dan ook nog niet als de beslissing. ‘‘Na zondag is het nog niet definitief beslist.’’

Maar deze wedstrijd is natuurlijk wel belangrijk. ‘‘Deze wedstrijd is net zo belangrijk als tegen Alcides. Het is een directe concurrent.’’ Makkelijk zal het dan ook zeker niet worden zondag. ‘‘Het is altijd moeilijk en het gaat vaak gelijk op. We gaan niet één-twee-drie winnen’’, weet de coach.

De Rohda Raalte-trainer vindt Be Quick 1887 een goede ploeg. ‘‘Ze spelen goed georganiseerd en hebben veel kwaliteit. We zullen de kansen, die we krijgen moeten benutten.’’

De stand:

MSC 22 – 46

Rohda Raalte 22 – 44

Be Quick 22 – 44

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.