lookx hair beauty en visagie gaat verbouwen

Lookx Hair Beaty en Visagie uit Raalte gaat verbouwen. Ook wordt het pand waarin het bedrijf zit verruimd. Het is de bedoeling dat de verbouwde en verruimde zaak in de zomer klaar is. Tijdens de verbouwing blijft de kapsalon en schoonheidssalon gewoon open. Je kunt tot 21.00 uur terecht.

Lookx blijft voor zowel dames als heren een totaalpakket bieden. Als de verbouwing klaar is, wordt het aanbod uitgebreid met inspirerende en professionele stijl- en beautyworkshops.

Op een gezellige en ontspannende manier kunnen klanten meer leren over de verzorging van de huid, het haar en het aanbrengen van de juiste make-up. Een leuk dagje uit voor vriendinnen, als vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Bij Lookx kun je gratis parkeren. Hetgeen veel bezoekers een pre vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.