Home / archiefcentraal / line dance avond in kantine sv schalkhaar

line dance avond in kantine sv schalkhaar

In de kantine van SV Schalkhaar wordt op zaterdag 27 een line dance avond georganiseerd. Gedurende vier uur kan er non-stop gedanst worden. De muziek wordt verzorgt door dj Willy.

De East Coast Country Dancers, begonnen ooit onder een andere naam in Broekland. Ze dansen al jaren met veel enthousiasme en plezier in het clubgebouw van HCD’97 in Deventer. De vaste lesavond is op dinsdag van 20.15 uur tot 22.15 uur in de periode september tot en met mei/juni. Onder leiding van Willy en Robert worden met grote regelmaat nieuwe (voornamelijk country) dansen ingestudeerd.

In de loop der jaren hebben de East Coast Country Dancers verschillende optredens verzorgd en demonstraties gegeven, waarvan meerdere malen in Attractiepark Slagharen. Uitgebreide informatie is terug te vinden op de website www.eastcoastcountrydancers.nl.

SV Schalkhaar bevindt zich aan de Horsterhoekweg 9 in Deventer. Aanvang van de avond is 20.00 uur, maar de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 4 euro. Meer informatie is te vinden op eerder genoemde website of telefonisch 06-29102613/06-42989562.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.