Home / archiefcentraal / lhc verliest laatste wedstrijd van hvbs

lhc verliest laatste wedstrijd van hvbs

Auto van Ewijk/LHC heeft zaterdagavond een nederlaag geleden tegen H.V.B.S. In Lemelerveld werd het 18-23. LHC eindigt ondanks de nederlaag op de tweede plaats, achter kampioen Wesepe. Gert Wessels leverde ons onderstaand wedstrijdverslag aan.

‘Zaterdagavond stond er een belangrijke wedstrijd op het spel en wel tegen H.V.B.S. Bij winst van ons en verlies van koploper Wesepe zouden we zo maar kampioen kunnen worden. De wedstrijd van Wesepe werd nauwlettend via Twitter en enkele mensen op de tribune in Olst gevolgd.

Het was nagel bijten want deze wedstrijd had nog al een spannend verloop, het verrassende Lettele bood koploper Wesepe flink tegenstand en gaf de titel zo maar niet cadeau. Een compliment overigens voor deze ploeg die op deze manier aan hun sportieve verplichtingen hebben voldaan. Uiteindelijk werd ons bekend dat Wesepe “gewoon” kampioen was geworden en konden we aan onze wedstrijd tegen H.V.B.S. beginnen.

Weliswaar begonnen we met een zwaar gehavende ploeg en 3 A- speelsters aan deze wedstrijd. Zware blessures achtervolgen ons al een hele tijd, wat overigens geen excuus is want daar heeft iedere ploeg last van, maar het is wel een feit. H.V.B.S. opende de score met een mooie snelle aanval, maar de eerste beste aanval er op was het LHC dat even zo mooi scoorde.

De wedstrijd ging precies gelijk op in de eerste helft, er werd bijna om en om gescoord en geen van beide ploegen kwamen los. Dit resulteerde dan ook in een gelijke ruststand van 14-14.

Na de rust werd het spel van de ploeg uit Bunschoten-Spakenburg ruwer. Forse overtredingen werden gemaakt, wat ons ploeg danig uit hun favoriete spelletje haalde. De opbouwers van H.V.B.S. bleven met scherp schieten, zodat de ploeg een drietal doelpunten uit wist te lopen.

LHC bleef voorzichtig spelen, want er stond toch niets meer op het spel. Rianne werd nog een keer flink gemangeld en viel lelijk op haar hoofd. Er werden geen risico’s meer genomen en de wedstrijd werd uit gespeeld. De eind uitslag werd uiteindelijk 18- 23 in het voordeel van H.V.B.S. Na de wedstrijd werden er een aantal mensen door het team in het zonnetje gezet, ook werd het massaal gekomen publiek bedankt voor de steun afgelopen seizoen.

Op een aantal vervelende blessures na hebben we een fantastisch seizoen gehad en op de tweede plek geëindigd in een leuke competitie. Wesepe van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap, het was een close finish, maar als je het hele seizoen boven aan staat dan ben je uiteindelijk de terechte kampioen.’

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.