lemelerveld kampioen na mooie pot voetbal

De ploeg won in Hattem met 2-5.

Het begon vanmiddag allemaal wat minder rooskleurig. ‘‘We kwamen vrij snel achter door een verdedigende fout.’’ Daarna moest Lemelerveld even geduld hebben. Een halfuur na het tegendoelpunt kwam het team echter op gelijke hoogte met Hattem.

‘‘Gelukkig kwamen we vlak voor rust op 1-1.’’ In de tweede helft komt Lemelerveld al snel voor te staan. Hattem geeft de strijd echter niet op en probeert nog roet in het eten te gooien met de gelijkmaker. Dezelfde minuut nog wordt echter de voorsprong weer hersteld en staat Lemelerveld op 2-3.

Jansen complimenteert Hattem, dat lang stand hielt. Uiteindelijk denkt hij dat de individuele kwaliteiten binnen Lemelerveld de doorslag gaven. ‘‘En de drive om te winnen.’’ Het was een mooie pot voetbal waarin die drive om te winnen werd beloond met de ultieme prijs: het kampioenschap. ‘‘En nu gaan we feestvieren’’, aldus Jansen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.