laatste concert van seizoen in reestkerk

Op zondag 21 april organiseert SKOA alweer het laatste concert van dit seizoen in de Reestkerk in Oud Avereest. Ditmaal geen klassiek strijkkwartet of trio, maar deze keer een verrassende combinatie van instrumenten: saxofoon en piano.

Het Arte duo, bestaande uit Aubrey Snell, saxofoon en Lineke Lever, piano speelt werken van componisten als Demersseman en Iturralde, die speciaal voor de saxofoon zijn geschreven en daarnaast bewerkingen van stukken van Schumann, Bartók en Rachmaninoff. Centraal staat de Hot Sonate van Schulhoff. Ook van de Nederlandse componist Chiel Meijering wordt een stuk vertolkt. Beide solisten zijn cum laude afgestudeerd, respectievelijk aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Utrechts Conservatorium. Voor de ongewone combinatie van saxofoon en piano zijn speciaal voor het Arte duo inmiddels meer dan twintig stukken geschreven waarvan zij de wereldpremière op hun naam hebben staan.

Voor de liefhebbers van dit instrument een unieke kans om te kunnen genieten van prachtige en spannende muziek, gebracht door twee uitstekende vertolkers in de sfeervolle Reestkerk met zijn fraaie akoestiek. Kom dus genieten op zondag 21 april, aanvang 15.00 uur. De kekr is open vanaf 14.30 uur. Om de toegangsprijs hoeft u het niet te laten: SKOA houdt de toegang laagdrempelig met een gevraagde bijdrage van 10 euro per volwassene.

Het volgende concert is op zondag15 september. Zie voor informatie over alle concerten de website staging2.skoaconcerten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.