Home / archiefcentraal / koopzondag met live muziek bij de olsterhof

koopzondag met live muziek bij de olsterhof

Bij de Olsterhof is er zondag 5 mei live muziek te horen van Musique au fond. De live muziek is gratis te beluisteren en maakt deel uit van het Open Weekend bij Lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat 16 in Olst.

Musique au fond bestaat uit Paul Hes en Henny van Lunteren. Henny van Lunteren heeft vanaf jonge leeftijd belangstelling voor snaren. Na een blokfluit- en klarinetopleiding te hebben gedaan koos hij uiteindelijk voor de snaren. Hij speelde eerst als slaggitarist in een zogenaamd “Shadows” bandje en daarna als bassist in vele trio’s, kwartetten en grote orkesten.

Peul Hes bespeelt alle “draagbare” snaarinstrumenten en speelde in verschillende jazz- en popformaties en laat zich inspireren door Wes Monygommery, Jan Akkerman, Jimmy Hendrix en Julian Bream. In Musique au fond worden de kwaliteiten gebundeld en maken ze samen Jazz muziek.

Voor meer informatie kun je kijken op www.olsterhof.nl

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.