koninklijke wijhe week in winkelgebied

In het winkelgebied wordt vanaf 22 april tot en met Koninginnedag de kroning van de Koning gevierd met een “Koninklijke Wijhe Week”. Iedere bezoeker van het winkelgebied ontvangt bij zijn/haar aankoop een stempel op de oranje-stempelkaart. Bij vijf stempels is de kaart vol en ontvang je een presentje.

Er zijn 37 deelnemende winkels. Deze zijn te herkennen aan de poster op de ramen. De gehele week rollen de ondernemers de oranje lopen uit en wapperen de vlaggen in het winkelgebied. Wijhe is daarmee niet alleen “het Leukste Dorp van Overijssel”, maar komende week dus ook met recht “het meest oranje dorp van Overijssel”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.