koninklijke films in filmhuis olst

Om 18:30 draait de Koning van Katoren. In deze film moet de jonge Stach vijf opdrachten uitvoeren. Het Koninkrijk van Katoren wordt al jaren geregeerd door corrupte ministers, die hun macht uiteraard niet willen afstaan. Totdat Stach, geboren in de nacht dat de koning overlijd, zich bij hen meldt om de nieuwe koning van Katoren te worden.

Nadat de strijd beslecht is in Katoren, draait om 20:30 uur A Royal Affair. Deze film gaat over de 15-jarige prinses Caroline Mathilde. Zij wordt uitgehuwelijkt aan de schizofrene Deense koning Christian VII.

Kinderfilms kosten twee euro. Volwassenen moeten daarbij drie euro betalen. De volwassenfilm is voor Nut-leden vier euro. Voor niet-nut-leden is het vijf euro. De Brasserie biedt een filmmenu voor 18,50 euro aan, voor degene die vooraf uit willen eten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.