koningslinde in wijhe geplant

In Wijhe is een Koningslinde geplant ter ere van de aanstaande inhuldiging van Willem-Alexander. In het park stonden al twee Koningslindes. Een voor van de inhuldiging van koningin Beatrix en een om de geboorte van Amalia te vieren.

Het planten van de Koningslinde in Wijhe was een idee van tuinarchitect Ten Have. Dit initiatief werd direct omarmd door Zorgspectrum Het Zand. Na overleg met de gemeente Olst-Wijhe en Verenigd Comité Wijhe is de linde op 25 april in het bijzijn van Mevrouw Jansen van Het Zand en wethouder Otterloo in het park bij Het Weijtendaal geplant.

Mevrouw Jansen geeft aan dat de boom het goed gaat doen. “Ik hoop dat deze Koningslinde een prachtige boom zal worden die symbool zal zijn voor een mooi en stabiel koningschap van onze nieuwe koning”, aldus Jansen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.