koeien weer de wei in

Op boerderij “Het Weulink” aan de Waterstaat te Wijhe organiseerde de familie Hietberg voor alle vrienden van Limousin-oost een open dag onder de noemer “komt dat LimouZien”. Een dag voor jong en oud om kennis te maken met het leven op de boerderij. Klanten betrekken bij het leven op de boerderij, laten zien waar eten vandaan komt evenals wat er mee gebeurd is deel van de filosofie waarmee Limousin-oost eerlijke streekproducten verkoopt. (H)eerlijk vlees wat met respect voor mens en dier geproduceerd wordt.

Naast het hoogtepunt van de dag, de weidegang met alle springende koeien kwam ook de runder-pedicure langs om zijn kunsten te laten zien en mochten bezoekers meekijken met de dierenarts tijdens het maken van een PRET-echo. De jongste telgen werden van naam voorzien, en het gewicht van koe Ursela geraden.

Met een proeverij als afsluiter werd het dankzij het mooie weer een zeer geslaagd evenement. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, kijk dan op staging2.limousin-oost.nl voor het volledige verhaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.