klink nijland kwiek b1 vierde op nk

Kwiek B1 eindigde op een vierde plek bij het Nederlands Kampioenschap in Amsterdam. In de groepsfase wint Kwiek van V en S (17-14) en van Combinatie 64 (17-7) en verliest van VZV (20-11). Kwiek eindigde als tweede in de groepsfase en speelt hierdoor in de kruisfinale tegen de nummer 1 (Quintus) van de ander poule.

Quintus was in deze wedstrijd de bovenliggende partij, Kwiek bleef in het begin aardig bij. De ruststand was 5-8 voor Quintus. In de tweede helft liep Quintus verder uit naar een eindstand van 8-15. In de troostfinale ging het brons naar VOC Amsterdam dat het moegestreden Kwiek met (9-3) 13-7 versloeg.

In de hele finale won Quintus van het taaie VZV, na een ruststand van 11-9, won Quintus de titel met nipte overwinning van 16-15.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.