Home / archiefcentraal / klink nijland kwiek b1 vierde op nk

klink nijland kwiek b1 vierde op nk

Kwiek B1 eindigde op een vierde plek bij het Nederlands Kampioenschap in Amsterdam. In de groepsfase wint Kwiek van V en S (17-14) en van Combinatie 64 (17-7) en verliest van VZV (20-11). Kwiek eindigde als tweede in de groepsfase en speelt hierdoor in de kruisfinale tegen de nummer 1 (Quintus) van de ander poule.

Quintus was in deze wedstrijd de bovenliggende partij, Kwiek bleef in het begin aardig bij. De ruststand was 5-8 voor Quintus. In de tweede helft liep Quintus verder uit naar een eindstand van 8-15. In de troostfinale ging het brons naar VOC Amsterdam dat het moegestreden Kwiek met (9-3) 13-7 versloeg.

In de hele finale won Quintus van het taaie VZV, na een ruststand van 11-9, won Quintus de titel met nipte overwinning van 16-15.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.