kleinraaltenl zaalvoetbalkampioen

Het zaalvoetbalteam KleinRaalte.nl is kampioen geworden in de dinsdagcompetitie zaalvoetbal van Rohda Raalte. De kampioenswedstrijd werd met 9-3 gewonnen van FC Maflander. KleinRaalte.nl mag zich dit seizoen de ongeslagen kampioen noemen.

Een prestatie van formaat natuurlijk, ongeslagen kampioen worden. Een goede seizoenstart van het team zorgde ervoor dat het zaalvoetbalteam in een flow terechtkwam. De seizoenstart was de beste van het team in de 10-jarige historie.

De openingswedstrijd tegen De Gigantjes werd met 7-6 gewonnen. Daarna volgden vier overwinningen. Tegen Toyota Morrenhof werd vervolgens gelijkgespeeld. RUR werd na het gelijkspel overtuigend verslagen en de mannen begonnen toen te dromen van een mooi eindresultaat in de competitie.

Dat mooie eindresultaat kwam er dus inderdaad. Op de dinsdagavond van 2 april werd met de zege van 9-3 het kampioenschap veiliggesteld. Afgelopen dinsdagavond speelde het team nog gelijk tegen de nummer twee. De ploeg bleef dus tot de laatste wedstrijd ongeslagen.

Na het feestvieren moet nu alle aandacht uitgaan naar het bekertoernooi. Aanstaande dinsdag is de finalepoule waarin een plek voor de bekerfinale valt te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.