Home / archiefcentraal / kleding vv lemelerveld naar goede doelen

kleding vv lemelerveld naar goede doelen

Voetbalvereniging Lemelerveld heeft een groot deel van het oude jeugdtenue aan twee goede doelen in het buitenland geschonken. Begin januari 2013 kreeg een schooltje op de Filippijnen een tas vol met kleding. De organisatie Redhorse company/Stichting Kela heeft middels loting het tenue uitgedeeld en de trotse bezitters van een origineel vv Lemelerveld-tenue gingen samen op de foto.

Eind februari 2013 gingen tassen vol met shirts, broeken en sokken naar Nigeria, waar een van de leden van vv Lemelerveld oorspronkelijk vandaan komt. De familie Holterman reikte het tenue uit aan de plaatselijke jeugdige voetballertjes, zij waren blij verrast en ook daar werd een fotosessie gehouden.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.