Home / archiefcentraal / kinderfeestjes in de natuur van welsum

kinderfeestjes in de natuur van welsum

Natuurcontact Welsum organiseert kinderfeesten in het bos of bij Natuurcontact in Welsum. Op het grote natuurterrein met een kikkerpoel en een hooiland staat de NatuurSchuur. Vanuit daar kunnen kinderen de natuur feestelijk ontdekken.

Er is van alles mogelijk als het maar met natuur te maken heeft. Bertina Heijnens biedt creatieve natuuractiviteiten, uiteenlopend van een natuurontdektocht met een zelfgemaakte struinstok, uilenballen-CSI met muisreconstructie, een kikkerpoelparty met kikkers en waterbeestjes en nog veel meer. Geen verjaardag is hetzelfde.

Kijk voor meer informatie op www.natuurcontact.nl of op de Facebookpagina Kinderfeest in de Natuur.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.