kid kievit natuurmiddag in welsum

Er wordt weer een Kid Kievit Natuurmiddag gehouden voor kinderen van de basisschool. Deze keer is er een waterontdekmiddag op 15 mei. Natuurcontact in Welsum organiseert elke derde woensdag van de maand zo’n middag.

Tijdens de waterontdekmiddag gaan kinderen met schepnetten vissen in de kikkerpoel. Ze gaan ontdekken wat er allemaal leeft in het water. Van schattige beestjes naar echte onderwatermonsters. Er worden waterbakken vol waterbeestjes gemaakt en NatuurMevrouw Bertina verteld alles over dieren; wie, wie opeet, hoe dieren van gedaante verwisselen en hoe je eigenlijk een kikker moet vasthouden.

Er kan maar een klein groepje, 8 kinderen, meedoen deze middag. Meld je dus snel aan via info@natuurcontact.nl of 06-10807822. Kijk voor meer informatie op staging2.natuurcontact.nl en de Facebookpagina Kinderfeest in de Natuur. De middag duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Het adres van Natuurcontact is: Erveweg 11, Welsum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.