jongerenontmoetingsplek in park drostenkamp

Jongeren hebben aangegeven dat park Drostenkamp hun voorkeur heeft als locatie voor een JOP. Ook de gemeente ziet park Drostenkamp als een geschikte locatie. Het park heeft als voordeel dat de JOP op ruime afstand van woonhuizen geplaatst kan worden (dus lawaai maken mag).

De gemeente deelt de bewoners mede dat zij er op toeziet dat de omgeving van de JOP (en het ding zelf) ordelijk en netjes gehouden wordt. Daarom wordt een plan gemaakt waarin ook afspraken met jongeren opgenomen worden. Ook de inzet en betrokkenheid vanuit het jongerenwerk van Landstede Welzijn en de politie, worden helder vastgelegd in dit beheerplan. Ook bewoners van de wijk kunnen meepraten over de te maken afspraken.

Voordat de JOP geplaatst wordt, moet er eerst een vergunning afgegeven worden. Daarna kunnen tegenstanders van de JOP nog bezwaar indienen. Of de ontmoetingsplek deze zomer nog te gebruiken is door de jongeren, is dus de vraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.