jongensteam ichthus schoolkampioen van ommen

Het jongensteam van Ichthus uit Lemele is vrijdagavond schoolvoetbalkampioen van Ommen geworden. Nadat ze op woensdag poulewinnaars waren gewonnen, moest het jongensvoetbalteam van basisschool Ichthus op vrijdagavond weer aantreden voor de finalewedstrijden. Na verlenging , het was 1-1 gebleven, moest er in de stromende regen het eerste doelpunt geplaatst worden en warempel; dat lukte de jongens uit Lemele.

Dansen en hossen in de nattigheid met die grote glimmende beker was het gevolg. Nu op naar de volgende ronde: in Dedemsvaart op 15 mei wordt er gevoetbald om het regiokampioenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.