Home / archiefcentraal / jeugdteam badminton heeten kampioen

jeugdteam badminton heeten kampioen

Badminton Vereniging Heeten is een kampioenenteam rijker. Het team van de vereniging dat speelt in de regionale minicompetitie is kampioen geworden. Eerder al is het eerste jeugdteam kampioen geworden in de U17 (regio competitie tot 17 jaar).

De training zoals op de zondagochtend en dinsdagavond wordt gedaan lijkt, gezien de aaneengesloten reeks van kampioenschappen, een goede mix van techniek, conditie, mentaliteit en lol over te brengen. Volgend jaar wordt verwacht met een derde team van start te gaan in de competitie.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.