jeugd ehboers krijgen diploma

De jeugd EHBO’ers van EHBO Raalte kregen 22 april hun diploma’s uitgereikt. EHBO Raalte heeft zeventien nieuw jeugd EHBO’ers opgeleid. In ruim twintig lessen hebben zij geleerd wat je moet doen als iemand een ongeluk krijgt, hoe je de wonden kunt verbinden maar ook hoe je levensreddende handelingen moet uitvoeren. Op 15 en 16 april hebben ze tijdens hun examen laten zien dat ze de stof goed beheersen. Voor de leerlingen uit groep zeven en acht van de basisschool was het examen best spannend, maar het is ze allemaal gelukt.

De diploma-uitreiking in gebouw “De Helpende Handen” was een echt feest. Hierbij moesten ook een aantal “gewonden” behandeld worden waarmee de geslaagden ook aan de familie konden laten zien dat ze hun diploma verdiend hadden.

Ook komend schooljaar kunnen kinderen van de basisschool uit groep zeven en acht weer meedoen aan een cursus Jeugd EHBO. Op de website van EHBO Raalte, ehboraalte.nl, staat binnenkort weer meer informatie voor de nieuwe cursus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.