jarco grotenhuis kijkt tevreden terug op de eerste onk race

Jarco Grotenhuis heeft dit jaar zijn Honda omgeruild voor een BMW en is duidelijk toe aan zijn eerste race. Hij wil zijn BMW dit raceseizoen graag de top tien binnenrijden. Zondag haalde hij deze doelstelling, hij werd tiende. Na wat probleempjes voor de start, kwam de top tien al snel in zicht voor de Luttenberger.

Hij was dan na afloop ook tevreden over zijn race. “Ik heb lekker constant gereden, heb een klein stapje gemaakt. De BMW rijdt toch anders dan de Honda van vorig jaar, ik heb vooral wat problemen met de achterkant van de motor. Met teamgenoot Rintje Ritsma hebben we lekker gereden en het publiek en de sponsoren hopelijk een mooie dag gegeven. De volgende race, zondag 12 mei op de Varselring, zien we als een thuisrace en dat is jaarlijks het hoogtepunt van het seizoen voor ons team. Ik rij daar twee races en we hebben daar ook nog een grote verrassing in petto, wat dat is, kan ik nog niet zeggen”. lachte Grotenhuis. Waar andere teams alles al hadden ingeladen en vertrokken, schalde de muziek bij “de Hollandsche Jongens” nog uit de boxen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.