jansen wijhe viert 65 jarig bestaan

Jansen Wijhe vierde het 65-jarig bestaan met medewerkers, genodigden, buren, boeren, burgers en buitenlui op 19 en 20 april. Op vrijdagmiddag verrichtte Overijssel gedeputeerde dhr. Th. Rietkerk een openingshandeling.

Bijna 3000 bezoekers haalden op vrijdag en zaterdag herinneringen op. Vanaf de met het paard getrokken spuit in de Sallandse “bongerd” en schaften op het land tot de onbemand rondrijdende trekker met kilverbak en de GPS-gestuurde kraan. Groot en klein bekeek het continu draaiende machinepark op het bedrijfsterrein aan de Lierderholthuisweg. Kinderen mochten zelf een zandbaan trekken en genoten van bestuurbare trekkers op een miniatuur agrarisch bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.