Home / archiefcentraal / jansen wijhe viert 65 jarig bestaan

jansen wijhe viert 65 jarig bestaan

Jansen Wijhe vierde het 65-jarig bestaan met medewerkers, genodigden, buren, boeren, burgers en buitenlui op 19 en 20 april. Op vrijdagmiddag verrichtte Overijssel gedeputeerde dhr. Th. Rietkerk een openingshandeling.

Bijna 3000 bezoekers haalden op vrijdag en zaterdag herinneringen op. Vanaf de met het paard getrokken spuit in de Sallandse “bongerd” en schaften op het land tot de onbemand rondrijdende trekker met kilverbak en de GPS-gestuurde kraan. Groot en klein bekeek het continu draaiende machinepark op het bedrijfsterrein aan de Lierderholthuisweg. Kinderen mochten zelf een zandbaan trekken en genoten van bestuurbare trekkers op een miniatuur agrarisch bedrijf.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.