in beeld wk superbike assen

Hoe leg je een motor die met dik 200 kilometer per uur voorbij suist goed vast op beeld? Je zou denken dat alleen de flitsbrigade van de politie het weet, maar Johan Wolff bewijst zaterdag dat hij het ook kan. Hij stond, puur hobbymatig, langs het TT-circuit van Assen.

Waar hij mee terugkwam? Een serie prachtige foto’s van voorbij razende motoren. Wat dit met Salland te maken heeft? Niet zoveel. Waarom dit dan wel op Salland Centraal staat? Omdat het verdomd mooie foto’s zijn.

Meer foto’s van Johan Wolff zien? Kijk dan eens op johanwolff.nl of op de site van Abord Fotografie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.