hoftheater maakt nieuwe namen bekend

Tot aan de bekendmaking van het totale programma, tijdens Sallandse Nieuwe op zaterdag 20 april, maakt het HOFtheater steeds een aantal klinkende namen in alfabetische volgorde bekend. Dit is de derde reeks namen:

Op Sterk Water. Oude bekenden in een nieuw jasje. Ze traden al vaker op in het HOFtheater, maar komend seizoen doen ze dit met een vernieuwd concept. Vanuit een indrukwekkend, interactief decor gaan de mannen van Op Sterk Water in hun nieuwste “hilarische show” (Metro) opnieuw het experiment aan. Ondersteund door projecties en live tekeningen schiet de “avond vol intelligente, muzikale en cartooneske improcomedy” (de Volkskrant ****) naar een uniek en kolkend hoogtepunt. In ALFA kunnen de mannen zich weer met recht op de borst slaan. Ze laten zien dat ze de beste zijn en niet voor niets al jaren bovenop de impro-rots staan.

Paulien Cornelisse was al eens te gast in het Leescafé en nu komt ze met haar derde cabaretprogramma. Daarin zal ze zich bezighouden met alle dingen die onbelangrijk lijken, en dat misschien ook wel zijn. De onopgemerkte dingen. De ondertussige dingen. Die zal ze van extreem dichtbij bekijken en aan een grondige analyse onderwerpen.

Percossa. Na de laaiend enthousiaste reacties van het publiek na afloop van de voorstelling dit voorjaar, hebben we ze opnieuw uitgenodigd. Waar Percossa komt, vallen monden open. De vier mannen drummen, stampen, vliegen en goochelen zich een weg door deze hilarische voorstelling. Maar pas op voor de schijnbewegingen. Niets is wat het lijkt…

Pieter Derks is bekend van De Wereld Draait Door en nu live te zien in het HOFtheater. Al spelend met de actualiteit is hij in absolute topvorm. “Een verademing, verzorgd, actueel, venijnig, literair en muzikaal”, aldus de Volkskrant na het zien van zijn show. De NRC vond dat Pieter Derks vorig seizoen razendsnel excelleerde in actualiteitencabaret. De Telegraaf schreef: “Pieter Derks staat als een huis”. Alle kranten gaven de voorstelling vier sterren.

Rapalje is niet bekend van Radio en Televisie, toch krijgen ze het al jaren voor elkaar om volle zalen te trekken. Na meer dan 2000 optredens in binnen- en buitenland heeft Rapalje voor de 6e maal de weg naar het theater gevonden met een fonkelnieuwe theatertour. Met vurige liederen, temperamentvolle Keltische melodieën en gevoelige ballades, laat Rapalje een flinke vonk overslaan op de altijd weer enthousiaste luisteraar.

Ricky Koole & Leo Blokhuis gaan in hun derde theaterprogramma op zoek naar de echte buitenstaanders in de muziek. Creatieve geesten die niet voor de hand liggende keuzes durven te maken, muzikanten die het lef hebben de gebaande paden te verlaten. Het is vaak de muziek waar ook wij als consumenten een beetje meer ons best voor moeten doen. De prachtige liedjes waar ook op radio en tv amper of helemaal geen plek voor is, worden liefdevol onder de aandacht gebracht.

Roué Verveer. In de zesde avondvullende voorstelling van Roué Verveer, ‘FF wat anders’, gooit hij het roer om. In deze voorstelling komt de stand-up comedian in Roué meer naar voren. Roué werd in 2010 genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Verder is hij regelmatig op TV te zien. Zo was hij te zien in het NTR TV-programma ‘De Slavernij’. Roué ging in dit programma op zoek naar de geschiedenis van zijn voorouders. Daarnaast was hij in de zomer van 2012 als vaste teamcaptain te zien in het zaterdagavondprogramma ‘Zonde van de Week’ op Nederland 1.

Voor komend seizoen komt het programmaboekje uit in de vorm van een krantenmagazine in samenwerking met Salland Centraal. Sinds kort brengt Salland Centraal maandelijks een magazine uit dat samen met de krant huis-aan-huis wordt verspreid. Van die gelegenheid maakt het HOFtheater dankbaar gebruik. Het magazine wordt vanaf 21 mei huis-aan-huis verspreid, maar bevat geen bestelformulier meer. Bestellen gaat vanaf dit seizoen volledig online.

Hoofd marketing Eline Koenjer: “Dat is best een omschakeling, maar we merkten dat vorig jaar zo’n 90% van de bestellingen al via onze website binnenkwam. Als we voor komend seizoen volledig overgaan op digitaal bestellen, dan scheelt ons dat heel veel uren handwerk. Bovendien weten onze bezoekers direct waar ze aan toe zijn. Ze kiezen hun eigen plaats en printen direct thuis hun e-tickets. Natuurlijk zorgen we wel voor goede (telefonische) ondersteuning voor degenen die problemen hebben met een online bestelling.” De vroegboekperiode is van 21 mei t/m 30 juni. In deze periode krijgen bezoekers één euro korting per kaartje.

De voorrangsperiode voor HOFgenoten start eind april al! HOFgenoot worden kan door het aanmeldformulier in te vullen op staging2.hofinsalland.nl. Het HOFgenootschap kost € 25,00 per seizoen per adres en loopt door tot schriftelijke wederopzegging. Naast voorrang tijdens de voorinschrijving, krijgen HOFgenoten ook speciale aanbiedingen en uitnodigingen voor speciale bijeenkomsten. Let op: Als u gebruik wilt maken van de voorrangsperiode voor HOFgenoten, moet u zich vóór 28 april aanmelden als HOFgenoot. Bent u al HOFgenoot, dan krijgt u de inloggegevens automatisch toegezonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.