heemtuin wijhe krijgt bankje

De vrijwilligers van de Heemtuin Veermanshof in Wijhe hebben van de Commissie “Wijhe het Leukste Dorp van Nederland” een bankje aangeboden gekregen. Dit is het tweede project dat uit dit fonds wordt gesubsidieerd. Eerder werd al een konijnenflat aangeboden aan de kinderboerderij Bereklauw in Wijhe.

Het bankje heeft een mooi plek gekregen. Vanuit hier kan iedereen rustig genieten van het mooie stukje natuur, de planten en de dieren. Gerben Bentum, de initiatiefnemer van Het Leukste Dorp, overhandigde symbolisch een cheque aan vrijwilligster Alice Sotthewes en sprak de wens uit dat het bankje door veel mensen gebruikt zal worden. Het is ook een mooie plek voor bewoners van het bejaardencentrum het Weytendaal, dat grenst aan de tuin.

Meester Veerman is de oprichter van de heemtuin, die nu door het IVN de Grutto wordt beheerd en door vrijwilligers wordt onderhouden. Een ieder die graag tuiniert kan hier zijn hart ophalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.