grote belangstelling voor startersdag salland

Liefst 160 startende ondernemers kwamen op dinsdag naar Startersdag Salland in de Deventer Schouwburg om te luisteren naar boeiende sprekers, deel te nemen aan de workshops en om te netwerken. En natuurlijk ook om kans te maken op één van de prijzenpakketten.

Twee succesvolle jonge ondernemers uit Deventer vertelden hun verhaal op Startersdag Salland. Marco Aarnink van Drukwerkdeal.nl en Joost Arends, alias Fietskoerier Deventer vertelden inspirerend over hoe zij het zover geschopt hebben. Door creatief te denken, te leren van je fouten en door te handelen vanuit vrijheid in plaats vanuit angst, maak je een goede kans om succesvol te zijn. Dat is dus geen kwestie van geluk hebben. Je moet het namelijk wel zelf doen en er keihard voor werken.

De workshops ‘Netwerken & Acquisitie’, ‘Social Media’, ‘Hoe word ik rijk?’ en ‘Hoe presenteer ik mezelf?’ mochten ook rekenen op een flink aantal bezoekers. Op een boeiende en interactieve manier werden de starters geïnformeerd over de verschillende onderwerpen.

‘Wat is jouw idee?’ Vermeld in maximaal 30 regels hoe jouw (toekomstige) bedrijf er uit komt te zien. Dat was de opdracht. Drie prijzenpakketten waren te winnen voor het beste idee. Eén in de categorie ‘Misschien-starten’, één in de categorie ‘Bijna-gestart’ en één in de categorie ‘Helemaal-gestart’. Elk prijzenpakket bestaat uit een product of dienst van één van de deelnemende partijen. De starter wordt hierdoor vanuit verschillende disciplines geholpen om zijn idee of bedrijf te realiseren of succesvol te maken. Vanwege het grote aantal deelnemers, heeft de jury nog niet alle ideeën kunnen beoordelen. De winnaars zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Startersdag Salland is voor het tweede jaar georganiseerd en is een samenwerking van de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, UWV, Saxion Young Business Professionals, Boei 10 Raalte, MKB Deventer, het Ondernemershuis Deventer, De Fabriek Deventer, Jouw Eigen Kracht, GUTS Communication, Qredits, Brouwers accountants, Drukwerkdeal.nl en Rabobank Salland.

Ruud Fabels, manager Bedrijven van Rabobank Salland en initiatiefnemer van Startersdag Salland: “Het is super om te zien hoeveel we voor de startende ondernemer kunnen betekenen door de handen als gevestigde partijen ineen te slaan. Dat is goed voor de startersmarkt en het ondernemersklimaat, goed voor Salland, goed voor de economie en dus goed voor ons allemaal!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.