gratis wifi in bibliotheek wijhe

In de bibliotheek in Wijhe kan nu tijdens openingsuren gratis gebruik gemaakt worden van draadloos internet. Met je laptop of ander apparaat dat WiFi ondersteund kun je eenvoudig verbinding maken met het internet. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft niet te wachten tot er een computer beschikbaar komt.

Bibliotheek Olst-Wijhe is van mening dat informatie voor iedereen op een laagdrempelige manier beschikbaar moet zijn. Door het beschikbaar stellen van draadloos internet in de vestiging aan de Langstraat in Wijhe levert de bibliotheek hier een belangrijke bijdrage aan. In de bibliotheek Olst is al een gratis draadloos netwerk beschikbaar, beheerd door het Holstohus.

Met je eigen laptop, mobiele telefoon of iPad kun je in de bibliotheek rustig werken, onderzoek doen of een afspraak voorbereiden. De bibliotheek wordt zo een prima ontmoetingsplek voor vrienden, zakenrelaties of klasgenoten.

De gebruikers van het WiFi-netwerk zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van hun laptop. Het bibliotheek adviseert om een antivirusprogramma en firewall te gebruiken. De databanken van de bibliotheek zijn alleen toegankelijk via de computers van de bibliotheek en niet via de WiFi. Wel kun je via de verbinding de catalogus raadplegen via staging2.bibliotheekolst-wijhe.nl De overige voorwaarden voor het gebruik van het WiFi-netwerk zijn te vinden in de bibliotheek Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.